+31 (0)6 45610889 esther@bizz-supportonline.nl
Selecteer een pagina

Je komt structureel uren in je dag tekort.

Je voelt een constante druk op je schouders en je to-do lijst blijft maar groeien.

Je komt niet meer toe aan die werkzaamheden die jij wel leuk vindt.

De vrijheid waarvoor je dit bedrijf bent begonnen is ver te zoeken.

Dan is het hoog tijd om mij te leren kennen!

Ik ben Esther, eigenaar van Bizz-Support en ik ga je helpen!

Want geloof me: ik begrijp helemaal wat je bedoelt en hoe je je voelt!

Enkele jaren geleden ben ik eigenaar geweest van een webwinkel. Toen heb ik zelf ervaren dat het zelfstandig ondernemerschap en moeder van een jong gezin, een erg druk leven is. Heel leuk en heel leerzaam, maar om alle ballen in de lucht te houden heeft dat bloed, zweet en ook wel eens een traantje gekost. 

Ik deed toen alle werkzaamheden zelf want dat kon ik toch immers zelf het beste. Maar ondertussen was ik bijna 24 uur per dag met mijn onderneming bezig en had ik vaak te weinig tijd voor mijn gezin en andere leuke dingen.

Het waren leuke en leerzame jaren, maar als ik toen van het bestaan van een Virtual Assistant had geweten, had ik daar zeker gebruik van gemaakt. 

Esther is a pro active and hands on relocation agent. She is accurate, independent and has a positive mindset. She always tries to be a step ahead, is really professional and very supportive and makes the relocated family feel secure and welcome.
No matter what difficulties can appear during a relocation, the end-result will meet or exceed the highest possible standards.

Jolanda Detmar

Manager International Relocations at IRES Netherlands