+31 (0)6 45610889 esther@bizz-supportonline.nl
Selecteer een pagina

Schuif jij ook steeds die werkzaamheden voor je uit waarvoor je eigenlijk geen tijd hebt, niets van begrijpt of simpelweg niet leuk vindt om te doen?

Door deze werkzaamheden uit te besteden aan iemand die dit sneller en wellicht beter kan dan jij, komt er tijd vrij voor die werkzaamheden die voor jou belangrijk zijn en waar jouw bedrijf verder door kan groeien.

Werk uitbesteden is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is er maar één manier om ermee te starten.

Probeer het gewoon eens! 

 

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

OFFICE SUPPORT

Agendabeheer
E-mailbeheer
Inkoop management
Voorraad beheer
Onboarden nieuwe medewerkers

MARKETING SUPPORT

Website en webshop beheer
Webteksten schrijven
Nieuwbrieven maken
Teksten corrigeren/redigeren
Contact met leveranciers/relaties

PROJECT SUPPORT

Organisatie van events
Coördinatie van trainingen
Boeken van reizen
Begeleiden van expats
Regelen van relatiegeschenken

Uit ervaring weet ik maar al te goed dat het hebben van een eigen bedrijf super leuk is, maar dat het ook heel veel tijd kost. Zeker als je meer bezig bent met de randzaken dan met die werkzaamheden die jij juist leuk vindt om te doen.

Een overvolle agenda, een e-mail box die overstroomt, to-do lijsten die steeds langer worden, administratie dat maar blijft liggen. Soms kun je het simpelweg niet allemaal alleen.

Naast het runnen van een webwinkel ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse ondersteunende functies bij verschillende bedrijven.  Hierdoor heb ik veel ervaring en veel te bieden. Helpen en ontzorgen; daar ben ik goed in, daar word ik blij van.

Zoek je structurele hulp, of wil je af en toe iemand die bijspringt? De keuze is geheel aan jou! Door een deel van deze taken uit handen te geven, krijg je weer ruimte om je te focussen op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf.

Als je voor het eerst met een virtual assistant werkt, wil je het misschien eerst een paar uur uitproberen? Of je me nu voor een paar uur, structureel of op projectbasis wil inhuren, alles is bespreekbaar.

DIT ZIJN DE VOORDELEN:

N

Flexibiliteit

Ik ben flexibel en direct inzetbaar voor het aantal uur per week of per maand dat jij mij nodig hebt.

N

Werkplek op afstand

Ik heb thuis mijn eigen werkplek en werk met behulp van diverse online tools. Je hoeft dus geen kosten te maken voor het inrichten van een werkplek of de aanschaf van apparatuur.

N

Geen financiële risico’s

Ik sta niet op de loonlijst dus je hoeft geen vakantiegeld, loonbelasting of andere verplichte premies en verzekeringen voor mij af te dragen. Ik wordt alleen betaald voor mijn daadwerkelijk gewerkte uren.

N

Minder werkdruk

Ik neem taken uit handen waar jij geen tijd voor hebt. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor het uitvoeren van jouw kerntaken en het werken aan de groei van jouw bedrijf.

Ik ken Esther als een aanpakker, altijd met een vriendelijke benadering en service gerichte instelling. Dat maakt haar tot een fijne collega, waar je op kunt vertrouwen en die je gerust een opdracht kunt toevertrouwen. Communicatief sterk en service gericht zorgt zij voor de juiste acties en tijdige informatie aan de betrokken personen. 

Dat maakt werken met Esther tot een aangename ervaring, iedere keer weer.

Probeer het gerust zelf !

Leo Coenraads

Quality Assurance Specialist, DSV Air &Sea Nederland BV